2011. november 14., hétfő

Hiányzó láncszemek .... :)

Először is, mint már az előző bejegyzésemben (ami szintén nem tegnap volt már) nagyon restellem magam, hogy nem írtam ide semmit, így hát nagy vonalakban leírom mi is történt velünk. :)
Na persze nem mind, csak a lényeget. Ezt a bejegyzést fogom majd bővítgetni amíg nem érünk a "mához".
A továbbiakban sem ígérem, hogy napi rendszerességgel írni fogok, de a fontosabb dolgokról szó fog esni! :)

Kezdem azzal, hogy bizony az én lányom betöltötte az első életévét! :) Olyan hihetetlen, hogy így rohan az idő! Kezdek rájönni, hogy mennyire igaz, hogy sokkal gyorsabban mennek az évek, mikor már az embernek gyermeke van. Rajta látszik igazán, mennyit is jelent egy év! Eszméletlen.....
Rékus születésnapját Balatonfenyves alsón ünnepeltük, egy barátnőmmel és férjével (ez a nyaralás mondhatni egy mini nászút volt számukra, hisz 2 nappal a lakodalom után indultunk.
Csatolok is pár képet az eseményről:

 Igen...igen, az a dobócsokor .... :) )
A nyaralásunk közepére esett a nagy nap AUGUSZTUS 12-e, ami egyben az én névnapom is! :)
Tőlünk egy Waldorf manót kapott, Adriék meg egy kapucnis törölközővel lepték meg.
Ezt a tortát gyártottuk Adrival előző este:

"Szőrnyű,  egy éves lettem!" .....

Igen, ott van a pocakban a játszópajtás, a kicsi Gréta! :)

Igazi zsúr volt! :)


Ajándékokkal:

Voltunk sétálni is:

Voltunk kirándulni Badacsonyban: 





Sajnos hamar eltelt az az egy hét, ami kicsit rövidebbre sikeredett egy nappal, mert Rékusom belázasodott, s sugárba hányt, megjártuk az ügyeletet, majd hazaindultunk.

Itthon sorkerült az első hajvágásra, levágtam nyakban a babahajakat (kevesen mondhatják el, hogy egy évesen hátközépig érő hajuk volt):

Meglátogattam a Táborlakókat is, eltöltöttem egy éjszakát velük, majd másnap jöttek értem. Itt éppen Anitával kutyáznak:

Hazafelé megálltunk Balatonbogláron, volt valami egész nagy kaliberű rendezvény, körhintákkal, árusokkal. Na ott az "apró kéz kinyúl és magáévá tesz" taktikával szert tett a KisHusos egy kék csipkés francia bugyira, ami még méret is, meg egy elemmel működő ugató, világító szemű kutyára. Természetesen nem vettük észre egyből, mert a babakocsi napellenzője fel volt hajtva, mi már csak a  kincsekre lettünk idővel figyelmesek. :D 
Továbbmentünk egy kevésbé nyüzsis részre, s megmártóztunk a tó vizében, ha már a nyaralásunk alkalmával nem tudtunk sort keríteni rá, az időjárás kicsit ellenünk volt. Nem volt ugyan rossz idő, de fürdéshez még kevés volt és a víz is nagyon hideg volt. Itt viszonyt kellemes, mondhatni "h_gymeleg" volt a víz.




Itthon napról napra tökéletesíti önálló evéstechnikáját:


Kipróbálta a paprikáskrumplis arcpakolást is! :)

Hát igen, Rékus már most próbálgatja mi is legyen majd ha egyszer nagy lesz.....
Tűzoltó leszek, vagy autószerelő? :D

Barnamedvét szeretve alszik:

Voltunk kinn Malomvölgyben is a Nagyinál, el is mentünk egyet sétálni a játszótérre:



Olykor-olykor meglep a gyermekem egy-egy sztriptízzel, ezen a reggelen kicsit belekóstolt a festészetbe is, kéznél lévő anyagot használva:

Kocsiban alvás nagyon megy:

Itt elmentünk sétálni kicsit, még korán volt, s elég hűvös is:



1 megjegyzés: