2011. június 18., szombat

A fővárosba, de csak gyorsan.....

Tegnap este az Anti vett a vaterán egy laptopot, így még mielőtt visszaindulna elmentünk ma érte.
Reggel 7kor már kezdtem dolgozni, volt két ballagó kontyom. Ithon gyorsan szedelőzködtünk, s indultunk is.
Rékusra anyukám vigyázott ma, már egy hete be lett tervezve, mondjuk nem éppen pesti út miatt, hanem kettesbe egy mozit stb. terveztünk, de így alakult.
Útközbe Szekszárdon megálltunk egy bababoltnál, mert a neten találtunk egy triciklit (a mamáék már egy hónapja szóltak kb, hogy nézzek a lánynak triciklit, mert ezt szeretnének neki szülinapjára, oda is adták a pénzt, ha meglátom, meg tudjam venni) :

MILLY MALLY Boby Szülőkormányos tricikli

- Fémvázas tricikli, mely 3-4 éves korig használható (18 kg).
Az első kereken lévő pedálokat függetleníteni lehet a keréktől, hogy a haladás által megforgatott pedálok ne üssék a gyerek lábát, így akár az elülső pedálokat is lehet használni lábtámaszként. A szülő a tricikli végén lévő - levehető- tólókar segítségével tudja irányítani a gyermeket a helyes irányba. Az ülésen lévő puha gumírozás és biztonsági öv megakadályozza, hogy a gyerek könnyen lecsúszhasson az ülésről.
Az ülés távolság állítható és az első tengely rugozott a nagyobb kényelem érdekében.
Gumikerekekkel!

Minden szempontból megfelel! Kiemeltem vastaggal  a szempontokat.
A maga egyszerűségében fantasztikus! (Nem tetszenek az agyoncsicsázott típusok :S )Na és nem utolsó sorban nagyon jó árban volt: 13.990.-

Nem volt egyszerű megtalálni a boltot, mert Anti rossz címet írt ki, így telefonos segítséget kértünk, egy telefonszámért. Felhívtam az embert mivel már dél volt, s csak addig vannak nyitva, hogy ugyan Pécsről jöttünk, s szeretnénk venni egy triciklit! Nagyon segítőkész volt, mondta, hogy odaszól a lányoknak, hogy várjanak meg minket! :)
Vettünk neki egy szívószálas poharat is.

Valmi rendezvény volt (asszem Streetball), le volt zárva a bolt környéke, ez a kép ott készült:


Most nézem csak, "szép darab" vagyok még mindig :S

 Kemény utunk volt Pestre, mivel nincs gáz a klímába ... izzadtunk rendesen. 30,5 C-t mutatott a kocsi, meg még tűzött is a nap be a szélvédőn...ajjjajjjajjaj.....

A Westendbe találkoztunk a sráccal, egyetemista a srác. Tényleg fullos kis gép, hihhetetlen jó vásárt csinált vele az Anti. Januárba vette a srác a gépet, de memóriával s egyéb csodákkal bővítve. Van még rá 2,5 év garancia.

Itt helybe meg is ebédeltünk, majd beugrottunk az Ikeába, mert anyu megkért, hogy hozzunk neki egy szárítót, ha már Pestre megyünk. Hát szárítót nem kaptunk, de gyors amit láttam és tetszett azt hoztam :) 

 Haza én vezettem! Nyomtam is neki, hogy hazaérjünk, hamar. A pályán a levezetőnél lehet lefotózott a rendőr, remélem nem kapok ajcsit! 
Rékám a nyakamba"ugrott" mikor meglátott! :) Anyu azt mondta nagyon jó kislány volt! Szépen aludt, evett! :)
Gyorsan kimentünk Szőlősre, hogy Anti megmutassa a gépet, meg apujánál otthagyta, hogy nézze át, meg csináljon valamit (telepíteni vmi cuccost).
Gyors fürcsi után csicsi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése